Martti Lyytikäinen

Martti Lyytikäinen

Jyväskylässä tapahtuu!

Saturday, 15 August 2015 14:07 Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista Kommentoi ensimmäisenä!

Jyväskylässä on tapahtunut jälleen! Ellin kirja on laajentanut lahjatavaroihin. Nyt putiikista saa kirjojen, musiikin ja korttien lisäksi monenlaista mukavaa sisustus- ja lahjatavaraa. Ellin kirja- ja putiikki on Kävelykadulla Jyväskylässä!

Uudenkaupungin Kirjakauppa Bibliassa vaihtui kauppias. Hanna Lyttinen lähti kauppiaaksi ja kaupan pito jatkuu kaupungissa. Pitäkää Uusikaupunkilaiset kauppa pystyssä ja vireänä olemalla aktiivisia kaupan käyttäjiä. Vain se varmistaa kaupan palvelut ja pysymisen paikkakunnalla!!

Suola ja Valkeus Tampereella!

Thursday, 03 April 2014 22:15 Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista Kommentoi ensimmäisenä!

Suola ja Valkeus jatkaa kristillisten kirjakauppojen pitkää ketjua perinteisellä paikalla Puutarhakadulla Tampereella. Kauppiaana on Pekka Paunonen. Näytetään, että rotvallin reunallakin tarvitaan kauppaa. Käytetään kauppaa ja siten tuetaan Kristillistä kivijalkakauppaa. Vain se mahdollistaa kaupan näkymisen Tampereen katukuvassa jatkossakin!!

Kristillinen kauppa

Thursday, 02 January 2014 20:15 Julkaistu kategoriassa Kaupat Kommentoi ensimmäisenä!

Kristillinen Kauppa, Hallituskatu 4, Hämeenlinna. Tervetuloa!

Kaupan kuulumisia!

!! AUKIOLOAIKAMME OVAT JOULUUN ASTI: MA-PE 10-17 JA LA 10-14. TERVETULOA!

Kaupan osoite on Hallituskatu 4. Lähellä on mm. Askartelukauppa. Olemme vähän ylempänä ja toisella puolella katua. Kauppa on auki kolmena päivänä viikossa: Ti-To 10-17.

Aukioloaikojen ulkopuolella voit ottaa yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstiviestillä puh. 0400-790269. Tilaamme haluamasi tuotteen, jonka voit hakea liikkeestä tai toimitamme sen suoraan kotiisi!

Liikkeen yhteydessä on Kristar.fi-verkkokaupan varasto ja myymälä sekä toimistomme.

Palvelemme sinua myös kopiointi- ja tulostustarpeissasi aina yhdestä kopiosta alkaen sähköiseen lehtikopiointiin saakka. Kysy tarjousta suuremmista eristä!

Tiloissamme toimii myös yritys, joka  tarjoaa pitkällä kokemuksella tietokoneiden IT-tukipalveluita niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaillekin. Jos sinulla on koneessasi jotakin mekaanista vikaa, niiden korjauksetkin onnistuvat tässä paikassa. Lisäksi täältä voit ostaa uusia ja myös käytettyjä takuutestattuja tietokoneita.

Kaiken kukkuraksi uudessa tilassa toimii myös KrisTer-terapiahuone, jota sielunhoitoterapiakoulutuksen saaneet terapeutit käyttävät.

Olet tervetullut!

Uusitut nettisivut

Wednesday, 29 May 2013 16:24 Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista Kommentoi ensimmäisenä!

Kristillisten kirjakauppojen yhteiset uudet nettisivut ovat auenneet! Pitkän työn tuloksena nyt sivut avautuvat suurelle yleisölle. Edelliset sivut palvelivat hyvin monia vuosia ja nyt oli aika uudistaa ilmettä.

Uusilta sivuilta on helppoa löytää tietoa kaupoista sekä niiden sijainnista. Suunnittelussa on otettu myös huomioon asiakkaiden uudenlainen tapa etsiä osoite- ja muita kauppatietoja. Tietojen hakeminen onnistuu nyt hyvin myös ns. älykännykällä ja muulla mobiililaitteella.

Myös kauppojen omille tarjouksille ja kuulumisille on tilaa kaupan omalla infosivulla! Kaupat pääsevät itse päivittämään oman sivunsa. Siten parhaimmillaan sivun tiedot ovat koko aika ajan tasalla.

Otamme vastaan mielihyvin palautetta uusien sivujen edelleen kehittämiseksi, joten tervetuloa sivujen käyttäjäksi ja kehittäjäksi!

Hämeenlinnassa vihdoin kauppa!

Sunday, 17 March 2013 14:11 Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista Kommentoi ensimmäisenä!

Hämeenlinnaan on avattu vuosien odottamisen jälkeen Kristillinen kirjakauppa. Lähes 15 vuoden jälkeen Hämeenlinnalaiset saivat nauttia vuoden lopulla joulukaupasta marras-joulukuussa. Tämän vuoden helmikuun alusta kaupungissa avattiin kiinteä kauppa nimeltään Kristillinen Kauppa osoitteessa Raatihuoneenkatu 13.

Hämeenlinnaan avautuu kauppa

Sunday, 17 March 2013 12:59 Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista Kommentoi ensimmäisenä!

Hämeenlinnakin saa jälleen kristillisen kirjakaupan! Jo viime vuoden marras-joulukuussa kaupungissa oli Kristillinen joulukauppa. Asiakkaat ottivat niin hyvin joulukaupan vastaan, että helmikuun alusta kauppa avautuu uudestaan. Tamikuun ajan kauppa on kiinni. Sinä aikana uusitaan kalusteita ja muutetaan viereiseen huoneistoon.

 

Seinäjoella toimiva Kristillinen kirja- ja musiikkipalvelu, "Puskis", täytti 45 vuotta! Lisäksi samalla juhlittiin 34 vuotisen uran liikkeessä tehneen Ellen eläkkeelle lähtöä. Oli pohjalaisittainkin komiat juhlat! Monenikäistä juhlijaa hyvin liikkeessä ja kahvi kuumaa sekä tarjoilut maittavat! Eikä Elle kokonaan katoa liikkeestä; hän jatkaa töissä aina silloin tällöin tästä eteenpäinkin, joten hänen kokemuksensa ovat käytettävissänne! Myös toinen täysammattilainen Tuula jatkaa liikkeessä täysiaikaisena työntekijänä.

Pidetään "Puskis" virkeänä ja elävänä Seinäjoella! Tuetaan Kristillistä kivijalkakauppaa. Muistetaan tämä: Vain asiakkaat mahdollistavat liikkeen pysymisen paikkakunnalla!

Löydä oma kauppasi

Tuesday, 18 September 2012 18:49 Julkaistu kategoriassa Löydä kauppasi Kommentoi ensimmäisenä!